Bli medlem

Som medlem i Chalmers Studentkårs Idrottssällskap (CIS) öppnar du upp dina möjligheter till idrottsutövande. Förutom att deltaga i de sporter som finns inom CIS i form av idrottssektioner så kan du också deltaga i Student-SM. Varje sektion ansvarar för och bedriver sin egen verksamhet i form av träning, tävling, läger, resor, CM etc. För att få reda på mer information om respektive sektion så klicka dig via menyraden ovan till önskvärd sportsektion.

Student-SM lockar varje år ett tusental studenter från Sveriges universitet, högskolor och folkhögskolor, som alla kämpar för att ta hem titeln som ”årets studentmästare”. Student-SM riktar sig till idrottare på alla nivåer. I Student-SM kan man delta både individuellt och i lag, kolla med din sektion vad de har för planer på att delta i Student-SM för verksamhetsåret. Skulle det inte finnas några planer på att delta, så kan du som individ anmäla ditt intresse och delta på egen hand.

För att teckna ett medlemskap i CIS och den sport som du önskar att utöva så använder du enkelt formuläret nedan. Fyll i den information som efterfrågas och swisha därefter in din medlemsavgift.

OBSERVERA! Om du tidigare har varit medlem i CIS skall du fylla i formuläret nedan samt följa samma instruktioner som för nya medlemmar.

Grundmedlemsavgiften är 100 kr per läsår, i detta ingår medlemskap i CIS och en valfri idrott. Om du vill bli medlem i fler idrotter tillkommer en avgift på 50 kr per idrott och läsår. OBSERVERA! Det kan förekomma ytterligare avgifter på respektive idrott i form av träningsavgifter som inte omfattas av medlemsavgiften, vid frågor kontakta respektive idrottssektion.

↑ Efter att du har klickat på “Fortsätt”, scrolla uppåt