Chalmers padelklubb

INFORMATION

Welcome to the official Padel club at Chalmers. We play 08.30-09.30 on Saturdays at GLTK in Örgryte. We currently are more than 60 members with players on all levels. Please contact us on Facebook at CIS – Chalmers Padelklubb for questions.

Facebook

In och anmäl er till PDLs studentturnering som kommer spelas lördag 30/11! 🎾🏆 See MoreSee Less

View on Facebook

I lördags hade vi kick-off för hösten 2019. Det blev en lyckad turnering med bra padel och härlig stämning runt banorna!🎉🎾 Nedan kommer en film från dagen som CIS har klippt ihop.

Tack till alla 32 spelare som deltog och håll utkik här på FB-sidan framöver. I veckan kommer vi öppna anmälan till seriespelet och arrangera höstens första träning! 😀

l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DMGd7Z3Ex3Ds%26t%3D21s%26fbclid…
See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

CIS - Chalmers Padelklubb

Hola!
Hoppas att sommaren har varit grym och att att ni har spelat mycket padel! 🎾☀️

Nu börjar det närma sig skolstart, vilket även innebär att vi kommer kicka igång aktiviteter med Padelklubben igen 😀 Håll utkik här på FB-sidan. Det kommer komma mer information framöver om träningar, seriespel och evenemang. Vi kommer att inleda med en kick off i mitten av september med plats för 32 spelare 🎉🎾 Det kommer dyka upp som ett evenemang här på FB-sidan.

Tills dess kan ni precis som förra året spela för studentpris (150 kr/h) på GLTK vardagar mellan 06:30-16:30. Det som skiljer sig från förra året är att det inte ingår rackethyra.

Skriv till oss i chatten om ni har några funderingar eller frågor 😊

Paddla på! 🎾
See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

CIS - Chalmers Padelklubb

Hämtar inspiration i Båstad 🎾 See MoreSee Less

View on Facebook

Igår anordnade vi Chalmersmästerskapen i padel på GLTK 🏆🎾 Vi var totalt 16 lag som tävlade och turneringen höll på i nästan 4 timmar😅 Stort tack till alla som deltog och grattis till Lucas och Jacob som vann A-slutspelet 🏆 och till Mattias och Andreas som vann B-slutspelet 🏆

Nu kommer vi ta ett sommaruppehåll och kommer tillbaka igen när plugget drar igång i slutet av augusti.
Tack för en fantastisk första termin! Vi syns igen till hösten 🎾

Glad padelsommar på er! 😎
See MoreSee Less

View on Facebook

Vi kommer att ställa in de två kommande lördagsträningarna på grund av påsk och Studentiaden.
Nästa träning blir lördag 4/5!

Lördag den 25/5 kommer vi att arrangera CM (Chalmersmästerskapen) i padel på GLTK 🏆 Vi kommer att öppna anmälan och gå ut med mer information om detta efter påsk, men datumet är spikat och GLTK bokat så save the date!

¡Felices Pascuas! 🐣🎾
See MoreSee Less

View on Facebook

Nu börjar första rundan av Chalmers Padel League gå mot sitt slut och sista dagen att spela klart sina matcher är måndag 1/4.

Träningen på lördag är inställd och vi kommer låta tiderna (08:30-09:30 4 banor, lördag 30/3) gå till de som behöver spela klart sina seriematcher. Hör av er på sms till David (0733340602) för att boka bana.

Nästa runda drar igång måndag 8/4. Då kommer det finnas möjlighet för nya lag att anmäla sig. Mer information om detta kommer inom kort.
See MoreSee Less

View on Facebook

Kontaktinformation

Maila oss: padel@cis-chalmers.se

Skriv till oss på facebook.

Ansvariga 19/20

David Wilhelmsson

Johanna Nissén Karlsson

Translate »