Chalmers fotbollssällskap

INFORMATION

Chalmers Fotbollssällskap erbjuder alla teknologer på Chalmers möjlighet att spela fotboll vid sidan av studierna, på olika nivåer. Fotbollsällskapet grundades hösten 2016 och erbjuder spel i fotboll och futsal, för både tjejer och killar.

Chalmers FC har etablerat både dam och herrlag i regionala seriespel, i division 4 respektive 7. Matcherna spelas runt om Göteborg och det letas alltid efter fler spelare till truppen. Välkomna på öppen träning där teknologer från olika bakgrund och program kan mötas och idrotta kravlöst!

I Fotbollssällskapet arbetar vi aktivt för att kunna erbjuda alla typer av aktiviteter där fotboll är inkluderat. Vi har som mål att anordna återkommande event med bland annat FIFA-kvällar, och CM i futsal, i framtiden finns förhoppningar om att erbjuda spel inom fler lag på olika nivåer, så som diverse korpserier och lag i utvecklingsserier.

Är du intresserad av att spela så gå in och lägg en like på vår Facebookssida där informationen uppdateras kontinuerligt.

Har du frågor eller tips på aktiviteter så tveka inte att höra av dig!

Facebook

Då va Chalmersmästerskapen i FIFA 20 avklarat! Vinnare blev inga mindre än två av våra grundare Edo och Danne 🏆🥇Tack till alla som deltog, och välkomna nästa år för att försöka ta över tronen som FIFA-mästare!! See MoreSee Less

View on Facebook

———– English Below —————–
Då säsongen precis avslutats tar herrlaget ett uppehåll under resterande delen av läsperioden. Välkomna tillbaka i läsvecka 1 i LP2 då vi drar igång vintersäsongen!
——————————————————————–
Since the season just ended the mens team has decided to take break during the remaining time of the study period. Welcome when we start the winter season in study week one!
See MoreSee Less

View on Facebook

Chalmers avslutar sin tredje säsong med en snöplig 0-2 förlust mot Skottfint. Vi spelar rätt bra fotboll men Skottfint får två chanser som dom sätter. Placeringen i tabellen blir antingen 6a eller 7a beroende på andra resultat.

Holm som var coach på vårsäsongen sammanfattar året: ”Vi är som vi brukar: bra när vi borde vara dåliga och dåliga när vi borde vara bra. Men vi har jävligt roligt ändå.”
See MoreSee Less

View on Facebook

Riktigt härlig video från lördagens match mot Bjurslätt! Stort tack till Victor Haugaard som lagt fotbollskorna på hyllan och fokuserat på fotokonsten istället! See MoreSee Less

View on Facebook

Dags för uppvärmning på en fullsatt Bravida Arena! See MoreSee Less

View on Facebook

3-2 mot Backatorp innebär tre raka vinster! En nyckelspelare i kvällens drabbning är Claesson som, trots sin urusla träningsnärvaro, dyker upp och sätter dit ett friläge. See MoreSee Less

View on Facebook

Matchstart mot Backatorp IF. Vi känner oss starka efter två raka vinster mot Nödinge och Surte! See MoreSee Less

View on Facebook

Grymt härliga 3 poäng efter 5-1 mot Nödinge hemma på heden! Självklart firas varje vinst med sång.

Kommentar från Holm: ”Aaah gött”
See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

CIS - Chalmers Fotbollsällskap

CIS – Chalmers Fotbollsällskaps omslagsfoto See MoreSee Less

View on Facebook

Kontaktinformation

Skicka gärna ett e-postmeddelande: fotboll@cis-chalmers.se.

• Skriv till oss på facebook.

Ansvariga 19/20

Elin Thulin

Daniel Jakobsson

Translate »