Sektioner och Idrott


Vi är Chalmers Studentkårs Idrottssällskap (CIS) och är en kårförening vid Chalmers Studentkår. Vårt intresse är att värna om idrotten på högskolan. Föreningen består av ett antal idrottssektioner som bedriver sin egen verksamhet. De idrotter som finns inom CIS och som alla kårens teknologer är välkomna att deltaga i, finns det information om till höger.

Saknas det en idrott på högskolan som du är intresserad av och gärna vill utöva med andra teknologer? Då finns möjligheten att inom CIS starta upp denna idrott i form av en ny sektion. Att göra detta är en enkel och smidig process i jämförelse med att starta en ny kårförening. Mer information om uppstart av en ny sektion finner du till höger.

För befintliga sektioner inom CIS ämnar föreningen att underlätta för sektionerna i så stor utsträckning som möjligt med det administrativa arbetet. För att göra föreningen enhetlig och hjälpa alla sektioner att bedriva sin administrativa verksamhet på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt så finns bland annat CAP – Centrala Administrationsportalen till hands. Mer information om denna finns till höger.

Vid högskolan och inom Studentkåren finns det också annat inom idrott som kan vara av intresse för våra teknologer. Vi i CIS har sett till att samla denna information här på vår hemsida under “Övrigt inom idrott” för att ge dig som informationssökande teknolog en hjälpande hand.