KONTAKTA OSS

Skriv till oss på Facebook
Chalmers Idrottssällskap

SOCIALA MEDIER

Ny instagramtävling!!!!!! Vinn 2 biljetter till Göteborg Horse Show genom att gissa rätt på hur länge Ida stod i plankan under dagens möte? 🐴🐴 See MoreSee Less

View on Facebook

VASALOPPET – Förra årets största och mest uppskattade arrangemang kommer återkomma i år igen!!!! Efterfrågan har varit enorm och därför kommer vi i CIS hålla i en resa och boende inför VASALOPPET öppet spår även i år! SUPERKUL 🙂

Möjlighet att anmäla sig öppnar den 15 december och det finns 30 tillgängliga platser så se till att save the date!! TAGGA!!!

—————————————————————————————————————————

VASALOPPET- One of last years most appreciated event is coming back!! This year we will arrange this trip again! EXCITING!!!

We will open up the registration at the 15th of December and there are 30 available spots!!! GET HYPEEEEEEEE!!!! 🙂
See MoreSee Less

View on Facebook

TÄVLINGSDAGS!!!!!! ❄️🏒Vinn 2 biljetter till Frölundas match mot Oskarshamn på torsdag den 28 november ! Det du behöver göra är:
• tagga en kompis du vill vinna med
• kommentera vad ni tror är rätt svar på frågan:

Hur många medlemmar har CIS haft sen det startades?

Sista tävlingsdag: Söndag 24 november! ————————————————————
COMPETITION TIME !!! 🏒❄️Win 2 tickets to Frölunda’s game vs Oskarshamn on thursday the 28th of november ! What you have to do is:
• tag a friend you want to win with
• comment what you think is the right answer on the question:

How many members have CIS had since it started?

Last day of competition: Sunday 24th of november!
See MoreSee Less

View on Facebook

Känner du att du behöver komma igång med träningen i höst? Badmintonklubbens nya tränare Noelle Madsen berättar varför badminton är den bästa sporten och hur enkelt det är att komma igång.

”En av de största anledningarna till att jag älskar badminton är träningsformen – det är explosivt, varierat, stategiskt och riktigt bra konditionsträning. Men det är också socialt, låg tröskel in och en prisvärd idrott jämfört med andra racketsporter. Jag har provat många sätt att träna och badminton är det enda jag fastnat för på grund av just dessa faktorer. Det känns aldrig som att jag tränat oavbrutet i en timme när jag spelar, tvärtom vill jag oftast inte sluta.

Det som gjorde CIS intressant var hur enkelt det är att få till regelbunden träning. För mig är det nyckeln till en god vana som går att hålla igång. Som tränare gör jag allt kringjobb och det enda du behöver göra är att dyka upp! Vi löser till och med utrustning för de som inte har, samt fjäderbollar. Därför är det så enkelt att spela med oss. Jag hittar en dag som passar de flesta, bokar bana, tar in anmälningar och lägger upp träningen. Men vi samarbetar under passen och hjälps åt för att alla ska ha kul och få ut så mycket som möjligt.

Är det t.ex. nybörjare anmälda anpassar vi träningen. Badminton är också väldigt smidigt eftersom alla kan vinna på att spela med alla. Den som är duktig kan lära sig träna och peppa nya vilket är utvecklande och inspirerande. Den som är ny blir snabbt bättre av att spela med erfarna spelare. Och så kommer vi ha anpassade pass däremellan som har ett tydligare fokus. Win-win som jag ser det, ” säger Noelle.

Vi i CIS är väldigt glada att Noelle vill vara med som tränare för badmintonen!


Träningspassen läggs upp varje vecka på vår facebooksida: CIS – Chalmers Badmintonklubb

Bli CIS-medlem idag och börja spela imorgon – läs mer här: cis-chalmers.se/bli-medlem/

Foto: Mikael Oskarsson
See MoreSee Less

View on Facebook

Ni har väl inte missat att vi har uppdaterat vår hemsida? Kolla in den direkt vetja på www.cis-chalmers.se 🤩🤩🤩 See MoreSee Less

View on Facebook

Hej hej!! Eftersom det blev så lyckat med Vasaloppet-resan förra året så tänker vi göra en intressekoll i år också (ej bindande). Fyll i formuläret nedan om du är sugen!

Hello! Since it was such a success with the Vasaloppet trip last year we will check for interest this year as well (not bindning). Fill in the form if you are interested.

forms.gle/LvWSng8xJTnHiCeC9
See MoreSee Less

View on Facebook

Translate »